Luova. Luotettava. Palveleva.

Suunnittelu Teräsmaa Oy juliste
Suunnittelu Teräsmaa Oy juliste

Suunnittelu Teräsmaan organisaatio on matala ja yritys on sopivan kokoinen hallinnollisesti. Näin kohteiden hallintaan ja yrityksen byrokratiaan kuluva aika sekä kulut pystytään pitämään maltillisina. Tämä näkyy palvelujen hinta/ laatu- suhteessa.


Keskisuureen suunnittelutoimistoon suhdannevaikutukset ovat jokseenkin vähäisiä. Pyrimme rekrytoimaan nuoria innokkaita tulevaisuuden tekijöitä. Työntekijöiden kouluttaminen ja uusien rakennusteknisten innovaatioiden hyödyntäminen on tärkeää.

Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kunnat, kaupungit, isännöitsijätoimistot, rakennuttajat, taloyhtiöt ja arkkitehdit. Suunnittelu Teräsmaa on keskusteleva, joustava, asiakaslähtöinen ja rennon ilmapiirin rakennesuunnittelutoimisto, jonka toimipiste on Tampereella Lielahdessa. Yritys tekee rakenne- ja elementtisuunnittelua sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen. Yritys tekee myös rakenneteknistä konsultointia sekä antaa asiantuntijalausuntoja.

Suunnittelu Teräsmaa Oy logo lippis
Suunnittelu Teräsmaa Oy logo lippis

Osakeyhtiö on perustettu vuonna 2005, mutta yritys on jakautunut keväällä 2019 ja liiketoiminta on siirtynyt uuden yrityksen puolelle. Yrityksen juuret johtavat kuitenkin vuoteen 1996, kun Pekka Teräsmaa perusti avoimen yhtiön Suunnittelu Teräsmaa Ay:n.

Yrityksen rakennesuunnitelmissa pyritään yleisesti löytämään yksinkertaisia rakenteita soveltaen hyväksi todettuja ratkaisuja. Kuitenkin siten, että alan standardit, määräykset ja lait täyttyvät. Näin pystytään pitämään parhaiten työmaan rakennusaikaiset kustannukset kurissa.

Vahvuuksia on myös laadukas työn jälki ja asiakaspalvelu, joita keskisuuri yritys pystyy tarjoamaan. Yrityksen koon vuoksi yrityksen asiakas saakin usein palvelua varsinaiselta suunnittelijalta, joka tuntee kohteen hyvin. Näin voidaan matalalla kynnyksellä keskustella suunnitelmista, muutoksista tai mahdollisista ongelmista.

Hinnoittelu on uudisrakentamisen puolella urakkaperusteinen. Hinta määräytyy pitkälti arvioidun suunnittelu ajan perusteella ja hinnan suuruus riippuu paljon lähtötietojen laadusta. Korjaussuunnittelun ja konsultoinnin hinnoittelu on usein tuntiperusteinen.

Yrityksellä on nuori osaava henkilöstö. Johtavien kokeneempien suunnittelijoiden valmentava johtamistyyli ja rento ilmapiiri luo viihtyvyyttä työympäristöön. Yrityksellä on usein tekijöistä pulaa siitä huolimatta, että rakennusala on suhdanneherkkä.

Tietoa yrityksestä

Yritys:                  
Osoite:                
Puh:                    
Toimiala:              
Toiminta-alue:    
Toiminta-ajatus:

Suunnittelu Teräsmaa Oy            
Possijärvenkatu 1, Tampere        
03 345 0021
Yhdyskuntasuunnittelu (71121)
Koko Suomi, Pirkanmaa
Rakenne- ja elementtisuunnittelu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Rakennetekninen konsultointi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Lähetä meille sähköposti tämän kaavakkeen kautta.
Voit myös soittaa numeroon 03 345 0021

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakolliset täyttää.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.